Home / bog / Tilfredsheds evaluering – sovepude?

IMG_2109

Som undervisere elsker vi at få høje tilfredshedsscorer. For nylig afholdt jeg et grundlæggende lederkursus som start på et længere forløb. Super høje tilfredsheds-tal og gode kommentarer. Så slog det mig – er det egentlig et udtryk for at kursisterne har lært noget? En gang imellem er jeg selv gået fra et kursus lidt stødt, vred eller tænksom – men ofte er de disse forløb jeg har husket, og de har måske også skubbet lidt til mine holdninger. Nogen gange har underviserens ord sat sig fast og jeg har kredset om dem. Måske har jeg fået en ny vinkel som langsomt er blevet min egen. Der er ikke noget galt med høje tilfredsheds scorer, men måske skal vi som undervisere gøre endnu mere ud af opfølgningen, og måle på effekten af vores kurser – det er det der virkelig rykker.

 

NYHEDSBREV
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
REFERENCER
Ledergruppe Coach